Český rodinný pivovar Svijany zachováva tradičnú remeselnú výrobu českého piva. Používa pri nej vodu z vlastných studní, humnový slad z českých odrôd jačmeňa a tradičný klon žateckého chmeľu pestovaného na vlastných chmeľniciach v Polepských blatách. Výroba prebieha dnes už zanikajúcim tradičným výrobným postupom, ktorý sa vyznačuje najmä dvojrmutovým spôsobom varenia, kvasením v otvorených kadiach na spilke a dlhým zrením v ležiackych pivniciach.
Svijanský sládok
Svijanský máz - pivo svetlý ležiak. Pivo bez pasterizácie.
Balené v ochrannej atmosfére.
Horkosť: 34 IBU.
EPM, originálny extrakt: 11,2 % hmotnosti (w/w).
Voda, Humnový jačmenný slad, Cukor, Žatecký chmel, Chmelové výrobky
Alergény sú vyznačené v zložení hrubším písmom.
Najpredávanejšie
26.09.2022
Pivo milujeme, vychutnávame si ho takmer denne a pri jeho popíjaní cítime veľké uspokojenie. Ale vieme...
14.09.2022
Osviežujúce drinky sú zaručeným spôsobom, ako zaujať na párty alebo počas letných horúcich dní.